Implanturile dentare Nobel

Implanturile dentare

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție medicală de recăpătare completă a funcționalității și aspectului plăcut al danturii, după pierderea unuia sau mai multor dinți. Veți recâștiga plăcerea de a zâmbi fără jenă și vă veți bucura din nou de alimentele pe care le-ați evitat o vreme.
Vă recomandăm să citiți și acest articol, pentru a afla ce presupune intervenția de inserare a implantului dentar, când este necesară adiția de os și operația de sinus lift.

După ce v-ați decis să apelați la implanturile dentare, cu siguranță doriți să vă documentați despre opțiunile pe care le aveți la îndemână.
La Centrul Medical Invent, dr. Eliza Drăgan – medic specialist Chirurgie Orală, specializat în Implantologie, realizează intervenții folosind cele mai avansate tehnologii medicale. Implanturile dentare Nobel reprezintă în acest moment un standard de aur în implantologie. Create în Elveția chiar de compania care a descoperit osteointegrarea și a dezvoltat primul implant din lume, implanturile NobelBiocare sunt rezultatul a peste 50 de ani cercetare științifică și inovație continuă. Niciun alt implant dentar nu a beneficiat de atât de multe studii care să-i documenteze și susțină dezvoltarea continuă.

Iată care sunt caracteristicile care diferențiază implanturile Nobel de alte tipuri:

  • sunt adaptabile și versatile, cu o varietate de lungimi și suprafețe, pentru a se potrivi oricărui pacient. Există mai multe tipuri de implanturi Nobel, concepute să se integreze cu ușurință și în locuri înguste sau greu accesibile pe arcada dentară (de exemplu, în zona incisivilor inferiori);
  • se integrează ușor în țesutul osos și au o stabilitate remarcabilă, chiar și în cazurile în care volumul osos este scăzut sau imediat după extracția dentară;
  • funcția dentară este recăpătată imediat după inserarea implantului;
  • dovezile studiilor arată o refacere constantă și ascendentă a țesutului osos din zona implantului;
  • durabilitatea este net superioară, iar producătorul oferă garanție pe viață pentru orice implant. Astfel, funcționalitatea danturii pe termen lung este o certitudine pentru dumneavoastră.

Conceptul de implant dentar On1

NobelOn1 simplifică procesul de restaurare a danturii. Presupune mutarea zonei de conexiune conică de la nivelul osului, la nivelul țesutului moale, pentru o vindecare mai rapidă a acestuia.
Acest lucru se întâmplă deoarece baza implantului este conectată la implant în timpul intervenției și va rămâne pe poziție pe toată durata procesului, spre deosebire de procedeele tradiționale, în care capacul de vindecare este îndepărtat pentru montarea bontului.

Procedeul oferă mai multă flexibilitate în alegerea bontului, în funcție de grosimea țesutului moale disponibil. Primul pas către un implant dentar Nobel este o evaluare a sănătății danturii dumneavoastră.
În cadrul întâlnirii inițiale, vom stabili împreună cu dvs. traseul terapeutic care să vă ofere maximum de beneficii.
Programați o consultație la Centrul Medical Invent folosind formularul de contact de pe această pagină.

Sănătatea ta contează

Programează o consultație acum.
Sună la +4 0332 800 081 
sau completează formularul de mai jos.

Leave this field blank
*Te vom suna pentru confirmare.