Refacerea danturii cu Nobel All-on-4® și All-on-6®

În articolul anterior, am vorbit despre implanturile Nobel:  inovatoare, documentate științific de peste 50 de ani, adaptabile și deosebit de durabile.
Vă invităm să îl (re)citiți, pentru a afla cum se diferențiază de alte tipuri de implanturi și cum simplifică procesul de restaurare a danturii.
Acum vă propunem să aflați despre un procedeu de tratament avansat, recomandat persoanelor care și-au pierdut mai mulți dinți de pe aceeași arcadă.

Conceptul de tratament All-on-4® și All-on-6®

All-on-4® și All-on-6® sunt două metode de inserare a implanturilor adresate pacienților care necesită restaurarea completă a arcadei dentare, prin realizarea unei lucrări protetice. Concret, o persoană poate să își refacă întreaga arcadă mai puțin invaziv, cu doar 4, respectiv 6 implanturi.

Cele două avantaje majore sunt obținerea unei arcade fixe (provizorie) imediat după procedura de implantare și faptul că nu implică adiția de grefe osoase.
Evitarea adiției de os este posibilă datorită tehnicii de inserare a implanturilor.
Atât la All-on-4®, cât și la All-on-6®, ultimele două implanturi (situate posterior) se inserează oblic, în unghi de 45 de grade, pentru a valorifica țesutul osos disponibil și a împiedica vătămarea altor structuri anatomice. În cazul implantării pe maxilar, se evită astfel sinusul maxilar, iar în cazul mandibulei, se evită gaura mentonieră. După aceste procedee, medicul poate instala lucrarea protetică în aceeași zi, o șansă extraordinară pentru pacient de a-și recăpăta imediat zâmbetul. Efectele estetice asupra fizionomiei persoanei și impactul psihologic pozitiv sunt mai mult decât evidente.

La fel de relevant pentru pacient este și avantajul financiar: refacerea completă a danturii prin metodele All-on-4® și All-on-6® este mai predictibilă și mai puțin costisitoare, prin comparație cu montarea integrală a implanturilor tradiționale.

Eficacitatea metodelor All-on-4® și All-on-6® a fost testată și documentată în peste 18 ani de studii clinice, cu peste 150.000 de pacienți care și-au recăpătat dantura astfel.

La Centrul Medical Invent, acest procedeu este realizat de către dr. Eliza Drăgan – medic specialist Chirurgie Orală, specializat în Implantologie.
Doriți să știți dacă All-on-4® / All-on-6® vi se potrivește? Vă așteptăm pentru o evaluare medicală inițială.
Programați o consultație la Centrul Medical Invent folosind formularul de contact de pe această pagină.

Sănătatea ta contează

Programează o consultație acum.
Sună la +4 0332 800 081 
sau completează formularul de mai jos.

Leave this field blank
*Te vom suna pentru confirmare.